Legg igjen en kommentar

Semifinale 1: Lørenskog – Vålerenga

Lørenskog vs Vålerenga, 17:00 i Lørenskog Ishall.
TV: Blir ikke vist
Radio: Klanens Web Radio (ikke bekreftet)
Semifinale, kamp 1
 


Forhåndsinformasjon

Lørenskog slo ut Stjernen etter fire strake seiere i kvartfinale-serien, og har fått hvile siden forrige lørdag. Vålerenga på sin side har spilt kamper hele uken annenhver dag mot Storhamar. VIF snudde 0-2 i kamper til 3-2-ledelse, før Storhamar utlignet denne på onsdag i Hamar OL Amfi. Fredag bød Vålerenga og Storhamar på en god gammel klassiker foran 5058 tilskuere i Jordal Amfi. I kveld er det et nytt derby, nå venter Lørenskog i ishallen. Hockeymagasinet tipper en knapp seier til Lørenskog, men Oslos Stolthet sier seg uenig fordi Vålerenga fikk en vitamininnsprøytnign etter å ha snudd 0-1 til 3-1 på Jordal fredag foran så mange fans, og tar med seg den gode følelsen inn i dagens kamp. Lørenskog kan være litt ‘ute av det’ etter én uke med hvile, men man vet virkelig ikke hvordan sånt slår ut. Det kan slå begge veier. Vårt tips: 3-2 seier til VIF.

Tall
Gullhjelmene bæres av James Sixmith (3+5) og Cato Cocozza (2+5). Kenny Corupe har scoret flest mål i sluttspillet (4), mens Jesper Hoel, Blake Evans og Shay Stephenson  er Vålerengas toppscorere med 3 hver. James SixmithCato Cocozza og Patrick Coulombe er de med flest assist (5). Jürgen Penger har en redningsgjennomsnitt på 95,9 på de fire kampene mot Stjernen, mens Patrick DesRochers har en gjennomsnitt på 92,5 etter syv kamper mot Storhamar. Knut Henrik Spets har mest utvisninger i minutter (32), mens Blake Evans er VIFs råtass med 12 minutter.

Det som kan bli avgjørende er power play og penalty killing. Lørenskog har et PP-snitt på 23,33 mens Vålerenga har stusselige 7,89. I penalty kill har Lørenskog 100,0 mens Vålerenga har 89,19. Her skal det sies at Vålerenga har spilt syv kamper mot Storhamar, mens Lørenskog valset over stakkars Stjernen.

Sitater

– Det er bra på den måten at vi får et ordentlig derbyoppgjør. Jeg håper på at det blir fulle tribuner hver kamp, og at det blir en tett og jevn semifinaleserie som alle får glede av, sier Atle Olsen til vif-hockey.no

– Jeg oppfordrer alle til å møte opp, jeg trur det blir fantastisk morsomme kamper her. To lag som er jevne, det er trøkk, det er mange supportere.. Det er jo lokalderby, spillerne ønsker seg det, fortsetter en entusiastisk Atle Olsen. 

Kilder: vif-hockey.no, Hockeymagasinet.no, pointstreak.

 Hvem tar første stikk i semifinalen? Del dine meninger under!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: