Legg igjen en kommentar

– Denne serien blir lang og tøff

Foto: Inge Wallumrød / Engasjert.net

Vi har tatt en prat med Jonas Oppøyen i forkant av kamp to i semifinale-serien mot Lørenskog. Han spår en lang og tøff serie.

Vålerenga har nå spilt mange kamper, og det er annenhver dag i nesten tre uker nå. Det tærer på, men hittil har Vålerenga-gutta vært flinke med restitueringen.

– Vi har faktisk spilt annenhver dag i snart tre uker! Det er klart at det tærer på både kropp og sinn. Jobben man gjør etter kampene er viktig for at man skal holde ut og holde seg pigg. Da er det viktig å få i seg næring og restituere musklene ved å jogge ned og få massasjebehandling om man også trenger det. Nok søvn er også viktig, påpeker Oppøyen.

For å nå semifinalen måtte Vålerenga igjennom syv intense og jevne kamper mot Storhamar. Den siste kampen som ble spilt på Jordal Amfi, som Vålerenga vant 3-1, var en vitamininnsprøytning av de sjeldne for Vålerenga. Hele 5058 møtte opp for å se iskrigerne mot erkerival Storhamar. Det har samtlige i garderoben satt stor pris på.

– Match 7 mot Storhamar var helt fantastisk. Stemningen i hallen var uvirkelig og ga oss energi til å vinne. Følelsen etter kampen var også utrolig bra noe som gir oss overskudd og energi som man trenger når vi spiller så ofte, forteller han.

Han spår en lang og tøff serie mot Lørenskog.

– Denne serien kommer til å bli en lang og tøff kamp mot eventuelt finalespill, så jeg kan ikke si at vi har noen lilletå i finalen enda.

Helt til slutt har han en oppfordring til Klanen.

–  Til Klanen og VIF-supportere vil jeg si at dere er med på å hjelpe laget hver kamp ved å vise deres interesse og support til klubben og laget. Møt opp! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: