Legg igjen en kommentar

Semifinale 2: Vålerenga – Lørenskog

Foto: Inge Wallumrød / Engasjert.net

Vålerenga vs Lørenskog, 19:00 i Jordal Amfi
TV: TV2 Sport / Tv2 Sumo
Radio: Klanens Web Radio
Semifinale, kamp
(Vålerenga leder 1-0 i kamper)


Forhåndsinformasjon
Vålerenga og Lørenskog møttes til kamp 1 på søndag, og det endte med en utvisningsfest uten like. Hele 96 utvisningsminutter, hvor Martin Laumann Ylven fikk 50 utvisningsminutter selv. Han har fått suspensjon, og har nok allerede tatt sommerferie. Vålerenga tok en del unødvendige utvisninger i den 3. perioden, og må luke bort dette om det skal bli to strake seiere mot Lørenskog. Sist kamp fikk VIF utløsning i overtallsspillet da tre av fire mål kom i overtallsspillet. Før kamp 1 i semifinalen hadde VIF en PP-prosent på 7,89.

Det er bydd opp til fest i Jordal Amfi igjen. Jan Tore Kjær skrev på Twitter i går at billettene blir revet vekk, og man må være tidlig ute om man vil se semifinalen i kveld. Sist hjemmekamp vant Vålerenga 3-1 mot Storhamar foran 5058 tilskuere, og Vålerenga har ikke lagt skjul på at det var det store oppmøte som ga dem en ekstra gnist i den kampen.

Hockeymagasinet har i sin forhåndsrapport sagt de tror på Vålerenga i dag på grunn av hjemmebanefordelen, men sier at Lørenskog kan fort stikke av med seieren.

Tall
Gullhjelmene skal i dag bæres av James Sixmith (3+5) og Patrick Coulombe (2+6). Blake Evans er VIFs toppscorer med fire, mens Kenny Corupe har fem mål, men det er Coulombe og Sixsmith med henholdsvis seks og fem assist som skal bære gullhjelmene. Cato Cocozza har +6 i +/-, mens Lørenskog har hele fem spillere på +5. Ellers verdt å nevne at Hans Kristian Hollstedt som har best dropp-prosent i Vålerenga med 58,82%. Norsk Tipping har Vålerenga-Lørenskog på kuppongen i dag. De gir Vålerenga 2.10 og Lørenskog 2.30, mens de gir uavgjort 3.80.

Vålerengas PP% har økt etter forrige kamp, og er oppe i 14,29 nå. PK% er på 89,58. Lørenskog har på sin side en PP% på 19,51 og PK% på 90,63.

Sitater

– Lørenskog er en blanding av Chelsea og Manchester City. Kampene mot dem er spesielle. Ordet hat er vanskelig å bruke, men det har blitt veldig mye følelser. Spiller for spiller har Lørenskog et bedre lag på papiret. Men stolthet, tradisjon og religion kan ikke kjøpes, sier Kjær til TV2 Sporten.

– Denne serien kommer til å bli en lang og tøff kamp mot eventuelt finalespill, så jeg kan ikke si at vi har noen lilletå i finalen enda, sier Jonas Oppøyen til Oslos Stolthet.

Kilder: vif-hockey.no, Hockeymagasinet, TV2 Sporten, hockey.no

Fortsetter Vålerengas seiersrekke, eller utligner Lørenskog til 1-1 i kveld? Ta diskusjonen under!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: