Legg igjen en kommentar

Vålerenga 2 – Lørenskog 5

Foto: Inge Wallumrød / Engasjert.net

(JORDAL AMFI): Vålerenga misbrukte mange 5 mot 3-situasjoner, og endte opp med å tap 5-2 mot Lørenskog i en amper kamp med over 100 utvisningsminutter.

Vålerenga og Lørenskog er like langt i kamper i semifinalen etter at Lørenskog stakk av med en 5-2-seier fra Jordal Amfi tirsdag kveld. Kampen var bare 3:25 gammel når Marius Trygg ga gjestene ledelsen i et overtallsspill, men Vålerenga skulle slå tilbake tolv minutter senere da Daniel Sørvik sendte en pasning opp isen til Fredrik Csisar som sentrer til Kenneth Larsen som lar den gå videre til Jonas Oppøyen som på direkten sender Jordal Amfi til himmels med sin utligning.

Andre perioden er bare et par minutter gammel når Lars Erik Spets gir Lørenskog ledelsen tilbake på en litt heldig scoring i et overtallsspill. Patrick DesRochers gjør alt han kan for å få pucken unna, men den går over han og inn i buret. Lørenskog skulle dominere skuddstatistikken, tross at Vålerenga hadde fem 5-mot-3 (uoffisielle tall). Vålerenga var ikke flinke nok til å flytte pucken i overtallsspillet, og lot Lørenskog få blokke alt. I den andre perioden vinner Lørenskog 1-0 på resultattavlen, og skuddstatistikken hele 3 – 16.

VIF får sin utligning syv minutter ut i den tredje perioden ve Stefan Espeland. En fantastisk pasning finner Espeland som ikke får den inn på første forsøk, men på det andre får han den forbi Jürgen Penker på backhand.

Lørenskog svarer så på direkten da James Sixsmith femten sekunder etter Espelands scoring får en perfekt pasning som han skyter hardt forbi DesRochers. Vålerenga fikk så flere 5-mot-3-situasjoner, og tok ut DesRochers for å få 6-mot-3, men selv da klarte de ikke å få pucken i mål. Kampen blir så å si avgjort når Garret Raboin setter inn 4-2, før Peter Messa fastsetter sluttresultatet til 5-2 på det åpne buret. Vålerenga må opp i ringa før semifinale 3 på torsdag.

– Vi er par hakk under det vi skal prestere på hjemmebane. Det er nok å ta tak i før den tredje perioden, sier Daniel Sørvik til Vålerengas SMS-tjeneste «VMS».

KAMPFAKTA
Vålerenga – Lørenskog 2-5

1. periode
0-1: Marius Trygg (power play) (James Sixsmith, Peter Messa) 3:35
1-1: Jonas Oppøyen (Fredrik Csisar, Daniel Sørvik) 15:48

2. periode
1-2: Lars Erik Spets (power play) (Kenny Corupe, Knut Henrik Spets) 2:06

3. periode
2-2: Stefan Espeland (power play) (Jonas Oppøyen, Kenneth Larsen) 7:45
2-3: James Sixsmith (Peter Messa, Fredrik Ericson) 8:00
2-4: Garret Raboin (short handed) (Peter Messa) 14:01
2-5:  Peter Messa (short handed) (empty net) (unassisted) 19:15

Skudd
1. periode: 6 – 10
2. periode: 3 – 16
3. periode: 9 – 5

Totalt: 18 – 31

Utvisninger
Vi nøyer oss med et skjermskudd av pointstreak.

Totalt ble det 140 utvisningsminutter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: