Legg igjen en kommentar

Lørenskog 1 – Vålerenga 0

(LØRENSKOG ISHALL): Tredje akt i semifinalene gikk ikke som Vålerenga håpet, og 36 sekunder ut i sudden death scoret Kenny Corupe seiersmålet for Lørenskog.

Vålerenga kom til Lørenskog både revansjesugne for hva som skjedde på Jordal, samt med en god dose selvtillit fra forrige gang de besøkte Lørenskog. Det kom ikke til å bety så mye til slutt, men Vålerenga kunne like gjerne ha vunnet kampen som tapt den. I de to foregående oppgjørene hadde pipeblåserne ødelagt kampens rytme ved å gi totalt 236 utvisningsminutter, i kveldens oppgjør ble det ‘bare’ 26 utvisningsminutter. Dette mye på grunn av at dommerne var byttet ut med Owe Lüthcke og Tor Olav Johnsen.

Det var Lørenskog som styrte showet på isen i første periode, og de vant skuddstatistikken 11 – 6, men de ble stoppet av en god Patrick DesRochers. Kampen i seg selv var ikke et fyrverkeri, og kampen ble på mange måter en skuffelse i forhold til de siste kampene hvor det i det minste – tross mange utvisninger – har vært en del mål.

Vålerenga endte opp med å få en 5-mot-3 igjen, men nok en gang klarte de ikke få pucken forbi Jürgen Penker. Lørenskog skulle også få sjansen, men de også uten hell. Vertene var dog nærmere enn gjestene, og Fredrik Ericson hadde et skudd i stolpen, mens Knut Henrik Spets prøvde å fyre av et skudd fra skrå vinkel som DesRochers hadde grei kontroll på.

Like etter hadde Lørenskogs kampens store mulighet. Skudd fra blåstreken med trafikk skapte kaos foran og bak Patrick DesRochers. Det var mange som kriget om den løse pucken foran DesRochers. Pucken var på vei mot målet men Anders Hilt Jørgensen fikk stoppet pucken på strek slik at det fortsatt sto 0-0.

Ett minutt ut i den tredje perioden fikk Lars Erik Spets en stor sjanse etter bra spill av Lørenskog, men på nærmest åpent mål klarte ikke trønderen å få til en god avslutning. Vålerenga skulle senere få sin store mulighet når Simen Viker Brekke kom alene med Penker, men østerrikeren reddet mesterlig. Han sto, i likhet med sin konkurrent DesRochers, en god kamp mellom stengene.

Med 46 sekunder igjen av kampen pådrar Cato Cocozza seg en utvisning. Cocozza selv mener den var uforskyldt da han kolliderte med en Lørenskog-spiller når han skulle bytte, men måtte likevel sette seg i utvisningboksen. Det kom til å koste Vålerenga dyrt, for 36 sekunder ut i sudden death får Lørenskog, ved Kenny Corupe, en scoring og kampen var over.

Neste kamp er da kl 16:00 på Jordal Amfi lørdag.  Den er heller ikke TV-sendt, så vi anbefaler alle å lytte på Klanens Web Radio, eller bedre – ta turen til Jordal Amfi og støtt guttene.

KAMPFAKTA
Lørenskog – Vålerenga 1-0

1. periode

2. periode

3. periode

Sudden Death
1-0: Kenny Corupe (Knut Henrik Spets, Lars Erik Spets) 0:36

Skudd
1. periode:  11 – 6
2. periode: 12 – 11
3. periode: 10 – 8
Sudden: 3 – 0

Totalt:  36 – 25

Utvisninger

1. periode: 2 – 4
2. periode: 6 – 6
3. periode: 2 – 6
Sudden: 0 – 0

Totalt: 10 – 16

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: