Legg igjen en kommentar

Lørenskog 0 – Vålerenga 2

Vålerenga med kniven på strupen viste solid lagmoral, og med en sisteskanse i sluttspillsform klarte Enga å holde liv i finaledrømmen.

Lørenskog  kunne sikre seg sin første NM-finale i klubbens historie, men Vålerenga nektet å gi opp finaledrømmen mandag kveld. Hjemmelaget dominerte skuddstatistikken, og endte opp med å vinne den 48 – 21, men en umulig Patrick DesRochers nektet vertene en scoring på egen is.

Midtveis i den første perioden vinner Vålerenga pucken i midtsonen, og kommer i overtall mot Lørenskogs mål. Simen Viker Brekke finner Kenneth Larsen foran Jürgen Penker, og setter inn enkelt 1-0 til Vålerenga. Ikke lenge etter trodde nok Christian Thygesen at han hadde utlignet, men Patrick DesRochers får frem foten og redder pucken på mesterlig vis.

Til sammen reddet Patrick DesRochers 48 skudd, og ble fortjent kåret til Vålerengas beste. Lørenskog hadde i tillegg syv power-plays, men klarte ikke å score på noen. Vålerenga på sin side hadde fire.

Jonas Oppøyen økte til 2-0 i den andre perioden når han fikk tak i en dårlig pasning fra James Sixsmith. Penker reddet Oppøyens første forsøk, men returen satte han inn og sikret Vålerengas andre seier i semifinalene.

Neste kamp er onsdag kl 19:00 på Jordal Amfi. Steffen Thoresen har lovet å stille opp i en analkløe-reklame dersom det blir fullsatt Jordal, så det er bare å begynne å kjøpe billetter til kampen.

KAMPFAKTA
Lørenskog – Vålerenga 0-2

0-1: Kenneth Larsen (Simen Viker Brekke, Jonas Oppøyen) 9:52
0-2: Jonas Oppøyen (short handed) (unassisted) 0:56

Skudd
1. periode: 10 – 6
2. periode: 13 – 9
3. periode: 25 – 6

Totalt: 48 – 21

Utvisninger
1. periode: 2 – 4
2. periode: 4 – 8
3. periode: 2 – 2

Totalt: 8 – 14

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: